Camping- och stugboende


Naturskönt campande
vid pittoreska Malö strömmar

Campingplatser

Camping

Samtliga husbils-, och husvagnsplatser är el-anslutna. Tältplatserna ligger vid vattnet och har en bedårande utsikt över Malö strömmar. Vissa tältplatser kan även fås med el-anslutning. Vi har inga numrerade platser, vilket gör att valet av plats blir högst personlig.

Som gäst har man tillgång till servicehus, där tvättställ, duschar och toaletter finns. Invid samma hus finns även ett kombinerat diskrum och matlagningsplats med spisplattor.

Vi tillämpar sedan flera år tillbaka källsortering av hushållsavfallet.

Malö är sedan 2016 ansluten till kommunens VA-nät, vilket gör att ni smidigt tömmer husvagnens eller husbilens fasta gråvattentank under er vistelse hos oss.

stugor

Stugor

Våra stugor är fyrbäddsstugor, men eftersom våningssängens nedre del är 120 cm bred, så får även en femte person plats. Förutom våningssängen, är stugorna inredda med bäddsoffa och köksmöbler. Även en köksavdelning med spis, kylskåp och diskho med diverse tillbehör finns. Utanför stugorna finns det även utemöbler under ett tak.

Väggarna i Svalan och Näktergalen är av bohuslänsk stil i form av sköna, ljust mönstrade tapeter med bröstpanel i grön färg. Golvet, i massivt furu, är behandlat med linolja ett flertal gånger och är av samma typ som den gamla tidens sjöbodar på västkusten. Kaprifolen är lite ljusare inredd och har exempelvis randiga tapeter i gult och vitt. Det massiva furugolvet är vitsåpat.

Servicehus och strand ligger inom gångavstånd från stugorna.

  • I Svalan får våra fyrbenta vänner vistas
  • Samtliga stugor är rökfria
  • 4 st kuddar och täcken finns i respektive stuga
  • Påslakan och örngott medtages
  • Incheckning efter kl 14
  • Utcheckning innan kl 12, då städning ska ha genomförts och besiktigats
  • Bokningen är genomförd först då att ni erhållit en bekräftelse härom

Bilder från campingen och vår vackra omgivning

Kaprifolen

Svalan

malo

Grönvik

Grundsund

Grundsund

Hej

Norra Grundsund