Malöbutiken


Varmt välkommen till Malöbutiken

Butiken på Malö
När Malö-, Flatö- och Ängöborna vill ha sin morgontidning, nygräddade frukostfralla eller nymalda kaffe så kommer de till öns butik, Malöbutiken.

Självklart finns sortimentet som de flesta campingbutiker har, såsom godis, glass och dricka, men Malöbutiken är så mycket mer än en campingbutik. Hos oss finner ni även, för butikens storlek, ett brett sortiment av allt från mejerier, specerier, dags-, vecko/månadstidningar, nymalet kaffe, till rykande färskt bröd varje morgon. Och jo, vi har även ost (fet och rar), ansjovis, sardiner och en burk kaviar.

godis

I Malöbutiken saluförs kaffe från Bergstrands kafferosteri i Göteborg, både malet och hela bönor. När kaffebönorna mals i den gamla kaffekvarnen från 1952 sprider sig en ljuvlig doft i lokalen som man allt för sällan har förmånen att få ta del av idag – en doft som väcker våra innersta kaffelustar till liv och som får en att genast vilja brygga sig en kopp kaffe, för att därefter avnjuta den tillsammans med morgontidningen och sorlet från radion i hammocken under solen.

Bilder från butiken

Altanen

Altanen

Sortiment

Sortiment

Välkommen

Välkommen

Veckotidningar

Veckotidningar